Herbst Sh. T., Herbst R. / Хербст Ш. Т., Хербст Р. - The New Food Lover's Companion. Fourth Edition / Новый спутник гурмэ. Четвёртое издание [2007, PDF, ENG]

Страницы:  1
Ответить
 

сvмволы подходящiе

Стаж: 7 лет 9 месяцев

Сообщений: 494


сvмволы подходящiе · 06-Янв-18 03:02 (7 лет назад)

The New Food Lover's Companion. Fourth Edition / Новый спутник гурмэ. Четвёртое издание
Год издания: 2007
Автор: Herbst Sh. T., Herbst R. / Хербст Ш. Т., Хербст Р.
Издательство: Barron's Educational Series; 4 edition (September 1, 2007)
ISBN: 978-0764135774
Язык: Английский
Формат: PDF
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Количество страниц: 830
Описание: "Новый спутник гурмэ. Четвёртое издание" Шэрон Тайлер Хербст и Рона Хербста (издание на английском языке).
The brand-new fourth edition of this widely praised reference guide has been updated with new information for everyone, including lovers of ethnic foods and health food aficionados. The authors have added many all-new entries on exotic produce and other unusual ingredients. An earlier edition of The New Food Lover’s Companion was hailed by Bon App©tit magazine as “one of the best reference books we’ve seen, a must for every cook’s library.” This new edition has even more to offer! Among the myriad foods and culinary subjects defined and explained are cooking tools and techniques, meat cuts, breads, pastas, international foods, cheeses, eggs and omelets, herbs and spices, fruits and vegetables, candies and desserts, wines and cocktails, and literally everything else related to good food and enjoyable dining. Handy and helpful appendices cover a wide range of food-related topics. They include suggestions for substituting recipe ingredients, high-altitude baking adjustments, a microwave oven conversion chart, recommended safe cooking temperatures for various meats and fish, a guide to reading food package labels, seasoning suggestions to enhance favorite dishes, a food additives directory, and much more. The New Food Lover’s Companion is a reference guide―not a cookbook―but it includes hundreds of cooking tips plus an extensive bibliography of recommended cookbooks and other food-related literature. Here in one volume is an invaluable companion for cooks―and for everybody else who loves good food. More than 6,700 entries plus line art that shows retail cuts of lamb, pork, beef, and veal.
Примеры страниц
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 

Дягиlionceau

Стаж: 13 лет

Сообщений: 10968


Дягиlionceau · 06-Янв-18 03:04 (спустя 1 мин.)

1) Дюма А. - Большой кулинарный словарь [2007, DjVu, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=4109849
2) Кулинария. Похлёбкин - Похлёбкин В. В. - Кулинарный словарь [2015, DjVu, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5246656
3) Kipfer B. Ann / Кипфер Б. Энн - The Culinarian: A Kitchen Desk Reference / Кулинар: Кухонный настольный справочник [2011, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?p=74530570#74530570
4) Kipfer B. Ann / Кипфер Б. Энн - Words of Mouth: A Kitchen Desk Reference / На кончике языка: Кухонный настольный справочник [2016, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5501793
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error