Heather Bertinetti - Bake It, Don't Fake It!: A Pastry Chef Shares Her Secrets for Impressive (and Easy) From-Scratch Desserts (Foreword by Rachael Ray) / Испеки это, не подделывай! [2013, EPUB/PDF, ENG]

Страницы:  1
Ответить
 

idealistka4ever

Top Seed 06* 1280r

Стаж: 9 лет 5 месяцев

Сообщений: 4372

idealistka4ever · 02-Мар-18 23:29 (6 лет 10 месяцев назад, ред. 01-Окт-24 05:41)

Bake It, Don't Fake It!: A Pastry Chef Shares Her Secrets for Impressive (and Easy) From-Scratch Desserts /
Испеки это, не подделывай!: Шеф-кондитер делится своими секретами для впечатляющих (и легких) десертов без полуфабрикатов

Год выпуска: 2013
Автор: Heather Bertinetti
Жанр: Кулинария (выпечка, десерты)
Язык: Английский
Издательство: ATRIA BOOKS/RACHAEL RAY BOOKS (Simon & Schuster, Inc.)
ISBN: 978-1-4767-3556-6
Формат: EPUB/PDF(conv)
Качество: Издательский макет (e-book)
Количество страниц: 222/228
Интерактивное оглавление: Да
Описание:
Хотите впечатлить своих друзей и семью декадентскими десертами, но боитесь, что вам не хватит умения? Покупаете упаковку готовой смеси для выпечки и глазури вместо того, чтобы сделать что-нибудь самостоятельно? Отбросьте ваши страхи. Хитер Бертинетти, талантливый кондитер, имеющая годы опыта работы в ведущих заведениях Манхэттена, делится личными секретами, как сделать десерты ресторанного уровня на вашей домашней кухне.
Как только вы освоите основы выпечки, то сможете проявить свои творческие способности и придать любимым лакомствам особенные нюансы. На протяжении всей книги Хитер также раскрывает свои приемы для придания домашним рецептам «витринного» вида. Возможно, все необходимое оборудование уже есть в вашем хозяйстве, а все ингредиенты легко найти в местном супермаркете. Поэтому самое время заняться выпечкой!
Description
Looking to impress your friends and family with decadent desserts but afraid you lack the skills to pull it off? Are you reaching for that packaged cake mix and can of frosting instead of whipping something up from scratch? Fear no longer— we’ve got the fix for you. Heather Bertinetti, a talented pastry chef with years of experience in Manhattan’s top eateries, is sharing her insider tips for how to make restaurant-worthy desserts right in your very own kitchen.
Bake It, Don't Fake It! is filled with recipes perfect for the home cook, such as Bourbon- Chocolate Pecan Pie, Strawberry Daiquiri Truffles, Red Velvet Macarons, and PB&J Whoopie Pies. Once you learn the whys and why nots of baking, you’ll be able to get creative and give all of your favorite treats a special touch. As an added bonus, you’ll find Heather’s “Chef It Up!” tips throughout the book, where Heather reveals her tricks for giving homemade desserts the wow presentation factor. All of the equipment you’ll need is probably already in your kitchen and all of the ingredients are readily available in your local supermarket, so it’s time to get baking!
Содержание (Table of Contents)
Foreword by Rachael Ray
Introduction
Read Me First!
BAKING 101
CAKES & COOKIES
Basic Yellow Cake
Basic Chocolate Cake
Brownies
Brownie Fluff-A-Nutter
Orange Buttermilk Bundt Cake
Angel Food Cake
Hazelnut Dacquoise Roulade
Plain Cheesecake
Dulce De Leche Powder Puff Cookies
Oatmeal Raisin Cookies
Coconut Shortbread
PIES & PASTRIES
Banana Cream Pie
Simple Pie Dough
Streusel-Topped Apple Pie
Summer-Fruit Crisp
Candied Nuts
Chocolate Cherry Hand Pies
Pâte À Choux
Shortcut Puff Pastry
BREADS & MUFFINS
Lavash
“Everything Bagel” Bread Topping
Jo Jo Bread
Pancetta and Gorgonzola Scones
Basic Muffin Batter
Praline Muffins
Double Chocolate Chip Muffins
Carrot Streusel Muffins
FROSTINGS, FILLINGS & SAUCES
Royal Icing
White Glaze
Lemon Glaze
Chocolate Glaze
Cream Cheese Frosting
Buttercreams
French Buttercream
Swiss Buttercream
Italian Buttercream
Decorating with Icing
Ganache Filling
Peanut Butter Filling
Vanilla Pastry Cream
Chocolate Pastry Cream
Lemon Cream
Whipped Cream
Calvados Caramel Sauce
Chocolate Sauce
Raspberry Coulis
BEYOND BAKING
Crêpes
Crêpes Suzette
Zeppole
Coconut Custard
Blueberry Compote
The Magic of Custard
Cake Pudding
Chocolate Panna Cotta
Hibiscus Gelée
Brown Sugar Panna Cotta
Red Wine–Poached Pears with Mascarpone Cream
Poaching Fruit
Wine Poaching Liquid
Fruit Juice Poaching Liquid
Poaching Soft Fruit
Blackberry Sorbet
Raspberry Sherbet
Huckleberry Frozen Yogurt
Vanilla Ice Cream Chocolate Truffles
Chocolate Can Be Cranky
Creamsicle Fudge
The Art of Gift-Giving
Chocolate-Caramel Hot Cocoa Mix
THE NEXT LEVEL
PB&J Whoopie Pies
Marshmallow Creme
Cider Doughnuts
FIG & Walnut Cake
Maple Pumpkin Cheesecake
No-Bake Ricotta Cheesecake
Palmiers
Chocolate Biscotti
Brown Butter Pizzelle
Fontina Puffs
Lattice-Top Blueberry Pie
Hot Cross Buns
Beaver Tails
Chrustiki
Chocolate Torrone
Passion Fruit Pâte de Fruit
Peanut Brittle
SHOWSTOPPERS
Pistachio Cupcakes with Meyer Lemon Frosting
How to Properly Cut a Layer Cake
Chocolate Hazelnut Cake
Red Velvet Macarons
Fancy-Looking Restaurant Foam
Persimmon Pudding in a Jar
Cannelles
Macadamia–Key Lime Cheesecake
St. Honoré Cake
Bourbon-Chocolate pecan Pie
Peach and Raspberry Pecan Frangipane Tart
Make Your Own
Vanilla Extract
Baking Powder Black and White Crêpe Cake
Sugar Lollipops
Chocolate-Dipped Marshmallows
Marshmallow Chicks
Appendix
Acknowledgments
About Heather Bertinetti
Index
Примеры страниц (Samples)
Доп. информация:
Конвертированный файл PDF из сети.
Опубликовано группой
Всем, кто остается в сидах!
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error