Wine: classification, wine tasting, qualities and defects / Вино: классификация, дегустация, качество и дефекты
Год выпуска: 1892
Автор: Grazzi-Soncini G. / Грацци-Сончини Дж.
Жанр: о вине
Издательство: A.J. Johnston
Формат: DjVu
Качество: Отсканированные страницы
Количество страниц: 57
Описание: Книга профессора Грацци-Сончини заполнила определенную пустоту в литературе по энологии конца 19 века. Описанные им дефекты вина, методы распознавания и исправления этих дефектов имели серьезную практическую ценность для виноделов того времени. Отдельные аспекты дегустацию вин, а также их классификации будут интересны и современному читателю.
Professor Grazzi-Soncini's book, which has been already translated into French, fills a void in the literature of oenology. The part dealing with the defects of wine, the diseases to which it is subject, and the methods, when such exist, of remedying these diseases, will perhaps be of the most practical value to the wine grower. The part which regards tasting and classification, however, is worthy of careful reading, and many hints may be drawn from it that will be of use towards the attainment of that most desirable object: the production of constant types of wines—an object which is too little studied in California, but on which our hopes of building up a trade in high-class wines very largely depends.