Wine quality: tasting and selection / Качество вина: оценка и выбор
Год выпуска: 2009
Автор: Grainger K. / Грейнджер К.
Жанр: о вине
Издательство: John Wiley & Sons
ISBN: 978-1-4051-1366-3
Формат: PDF
Качество: Отсканированные страницы
Количество страниц: 163
Описание: Вино - неотъемлемая часть истории человечества, развитие виноградарства и виноделия участвовало в формировании культуры и социума. Вино – это очень изящный напиток. Простой бокал вина содержит сложную гамму ароматов, вкусов, текстур и цветов, воплотивших в себя навыки поколений виноделов. В данной книге автор объясняет, как дегустировать вино и как развивать знания о нем, как получить объективную оценку вина и, следовательно, большее удовольствие. Описана общая процедура дегустации вина, подходы к оценке качества, дефекты вина, факторы, влияющие на уровень качества.
In Grainger’s Wine Quality the author, Keith Grainger, explains how to taste wine and how to develop knowledge about wine. He explains how to go about understanding wine, how to make an informed and objective assessment of wine and, consequently, how to gain greater pleasure and interest from wine. Grainger’s Wine Quality is logically organised. The book explains the different elements of objective of wine tasting and how to undertake the practices of assessment in an organised and professional way. It also describes product faults and their causes as well as giving comments on factors affecting the quality of wines and issues relating to production constraints, the marketability of wines and the markets in which wines are found.