Серия книг River Cottage - Handbook No.01-18, A to Z, Australia Cookbook, Christmas, Fish, Gluten Free, Great Salads, The River Cottage Cookbook, Veg (26 книг) [2007-2016, 2018-2022, EPUB/PDF, ENG] Обновлено 2022-11-13

Страницы:  1
Ответить
 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 03-Мар-20 07:37 (4 года 11 месяцев назад, ред. 13-Ноя-22 07:41)

Серия книг River Cottage - Handbook No.01-18, A to Z, Australia Cookbook, Christmas, Fish, Gluten Free, Great Salads, The River Cottage Cookbook, Veg
Год: 2007-2016, 2018-2022
Издательство: Bloomsbury Publishing
Язык: Английский
Формат: EPUB/PDF
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Описание: Серия книг River Cottage Handbook на кулинарную тему, описание и обложки каждой книги под спойлером.
River Cottage Handbook No.01 - Wright J. / Райт Д. - Mushrooms / Грибы - 2007
Mushrooms / Грибы
Год издания: 2007
Автор: Wright J. / Райт Д.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9627-3
Серия: River Cottage Handbook No.01
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: In the first of an exciting new River Cottage Handbook series, mycologist John Wright explains the ins and outs of collecting, including relevant UK laws, conservation notes, practical tips and identification techniques. He takes us through the 72 species we are most likely to come across during forays in Britain's forests and clearings: old friends the Chanterelle and Cep, as well as a whole colourful host of more unfamiliar names - edible species including the Velvet Shank, the Horn of Plenty, the Amethyst Deceiver, the Giant Puffball and the Chicken in the Woods, and poisonous types such as the Sickener, the Death Cap and the Destroying Angel. The handbook is completed by more than 30 simple and delicious mushroom recipes from the River Cottage team. With colour photographs throughout, line drawings, a user-friendly Key and an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall, The River Cottage Mushroom Handbook is a comprehensive and collectable guide, destined to be an indispensable household reference. /
В первой из захватывающей новой серии «River Cottage Handbook» миколог Джон Райт объясняет тонкости сбора, включая соответствующие законы Великобритании, примечания по сохранению, практические советы и методы идентификации. Он рассказывает нам о 72 видах, которые мы, скорее всего, встретим во время вылазок в британских лесах и на полянах: старых друзей - лисичек и белых грибов, а также целого колоритного множества более незнакомых имен - съедобных видов, в том числе бархатного хвостовика и рога. Изобилие, Обманщик Аметиста, Гигантский Puffball и Цыпленок в Лесах, и ядовитые типы, такие как Sickener, Смертельная Шапка и Уничтожающий Ангел. Справочник дополнен более чем 30 простыми и вкусными рецептами грибов от команды River Cottage. Справочник The River Cottage Mushroom Handbook, содержащий цветные фотографии, линейные рисунки, удобный для пользователя ключ и введение Хью Фернли-Уиттингстола, представляет собой всеобъемлющее и коллекционное руководство, призванное стать незаменимым домашним справочником.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.02 - Corbin P. / Корбин П. - Preserves / Консервация - 2008
Preserves / Консервация
Год издания: 2008
Автор: Corbin P. / Корбин П.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9630-3
Серия: River Cottage Handbook No.02
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 224
Описание: Preserving is a centuries-old way to make the most out of every season, stretching the more bountiful months into the sparser ones - and what's more, it is fun, rewarding and easy to learn. Explaining the history, science and basic processes of preserving, Pam Corbin guides us through a world of jams, jellies, butters, curds, pickles, chutneys, cordials, liqueurs, vinegars and sauces that can be made from local produce throughout the year. She includes 75 recipes, covering everything from traditional favourites such as raspberry jam, lemon curd, quince cheese and sloe gin, to fresh new combinations such as apple butter, cucumber pickle and nettle pesto. The handbook includes seasonable tables, regional maps, flow charts of all the preserving processes and full-colour photographs throughout, and is completed by a directory of equipment and useful addresses. With a textured hard cover and an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall, Preserves is a concise and inspiring guide to an age-old art for kitchen beginners and keen preservers alike. /
Консервация - это многовековой способ извлечь максимальную пользу из каждого сезона, растягивая более обильные месяцы на более редкие, и, кроме того, это весело, полезно и легко для изучения. Объясняя историю, науку и основные процессы консервирования, Пэм Корбин проводит нас через мир джемов, желе, масел, творога, солений, чатни, ликеров, ликеров, уксусов и соусов, которые можно приготовить из местных продуктов в течение года. Она включает в себя 75 рецептов, охватывающих все от традиционных фаворитов, таких как малиновое варенье, лимонный творог, сыр айвы и тертый джин, до свежих новых комбинаций, таких как яблочное масло, огуречный рассол и песто из крапивы. Пособие включает в себя сезонные таблицы, региональные карты, блок-схемы всех процессов сохранения и полноцветные фотографии повсюду, а также содержит каталог оборудования и полезные адреса. С текстурированным твердым переплетом и введением Хью Фернли-Уиттингстола, Preserve является кратким и вдохновляющим руководством по вековому искусству для начинающих и любителей кухни.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.03 - Stevens D. / Стивенс Д. - Bread / Хлеб - 2009
Bread / Хлеб
Год издания: 2009
Автор: Stevens D. / Стивенс Д.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9631-0
Серия: River Cottage Handbook No.03
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 223
Описание: First, Daniel examines the key ingredients in baking (flour, yeast, salt and water), explains the science behind the seemingly alchemic processes, and advises on the right kit to get started. He then demonstrates how to make yeast and non-yeast breads, as well as enriched doughs and home-started sourdough, and includes sixty recipes, covering everything from the simple white loaf and familiar classics such as ciabatta, naan and pizza bread, to fresh new challenges like potato bread, rye, tortilla, croissants, doughnuts and bagels. The handbook is completed by full-colour photographs throughout, including step-by-step photos, instructions for building your own bread oven, and a directory of equipment and useful addresses. /
Во-первых, Даниэль исследует ключевые ингредиенты для выпечки (мука, дрожжи, соль и вода), объясняет науку, которая стоит за кажущимися алхимическими процессами, и дает рекомендации по выбору правильного набора для начала. Затем он демонстрирует, как приготовить дрожжевой и не дрожжевой хлеб, а также обогащенное тесто и домашнюю закваску, и включает в себя шестьдесят рецептов, охватывающих все, от простого белого хлеба и знакомых классических блюд, таких как чиабатта, наан и пицца, до свежих новые проблемы, такие как картофельный хлеб, рожь, лепешки, круассаны, пончики и рогалики. Руководство дополнено полноцветными фотографиями, включая пошаговые фотографии, инструкции по созданию собственной хлебопекарной печи, а также каталог оборудования и полезные адреса.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.04 - Diacono M. / Диаконо М. - Veg Patch / Овощной микс - 2009
Veg Patch / Овощной микс
Год издания: 2009
Автор: Diacono M. / Диаконо М.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9632-7
Серия: River Cottage Handbook No.04
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 272
Описание: Drawing directly from his experience as an acclaimed climate-change gardener, and of setting up a kitchen garden from scratch for River Cottage, Mark explains the practical aspects of organic growing, introduces us to a whole world of vegetables we may not have previously considered, and does away with alienating gardening jargon once and for all. Mark begins with a catalogue of vegetables that will grow in this country, explaining for each their benefits, what varieties to go for, dos and don'ts, and popular culinary uses. He then invites us to create a wish list of foods, and shows us his own list from his early gardening days. Next, he explains how to turn this wish list into a coherent kitchen garden plan appropriate for our space, whether it be a patch of acidic soil, a roof-top garden or an allotment, whether we put on our wellies in every free moment or are 'time-poor' gardeners. Then he puts all the theory into practice, showing us how to look after nutrients in the soil, how to resist pests and diseases, and how to make our garden sustainable and organic. In clear, concise sections we learn about seed trays, supporting plants with climbing structures, mulching, composting, companion planting, irrigation and promoting pollination, and there are additional tables showing sowing and harvesting times, plant sizes, and alternative varieties of plants for different sites. About thirty recipes and a directory of useful addresses finish the book, and the handbook is complemented by bright colour photography throughout. Practical and inspiring, with a textured hard cover and an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall, Veg Patch is destined to join Handbooks No. 1, 2 and 3 as an indispensible household reference. /
Опираясь непосредственно на свой опыт признанного садовника по вопросам изменения климата и на создание огорода с нуля для River Cottage, Марк объясняет практические аспекты органического выращивания, знакомит нас с целым миром овощей, которые мы, возможно, ранее не рассматривали, и покончил с отчуждением садового жаргона раз и навсегда. Марк начинает с каталога овощей, которые будут расти в этой стране, объясняя для каждого из них свои преимущества, какие сорта идти, что нужно и чего нельзя делать, а также популярные кулинарные применения. Затем он предлагает нам составить список желаемых продуктов и показывает нам свой собственный список с первых дней садоводства. Затем он объясняет, как превратить этот список пожеланий в согласованный план огорода, подходящий для нашего помещения, будь то участок кислой почвы, сад на крыше или надел, независимо от того, надеваем ли мы резиновые сапоги в любой свободный момент или «не хватает времени» садовники. Затем он применяет всю теорию на практике, показывая нам, как ухаживать за питательными веществами в почве, как противостоять вредителям и болезням и как сделать наш сад устойчивым и органичным. В четких и кратких разделах мы узнаем о семенных лотках, поддержке растений с помощью вьющихся растений, мульчировании, компостировании, сопутствующей посадке, орошении и содействии опылению, а также есть дополнительные таблицы, показывающие время сева и сбора урожая, размеры растений и альтернативные сорта растений для различных места. Около тридцати рецептов и справочник полезных адресов дополняют книгу, а руководство дополнено яркой цветной фотографией повсюду. Практичный и вдохновляющий, с текстурированным твердым переплетом и введением Хью Фирнли-Уиттингстла, Veg Patch предназначен для присоединения к Справочникам № 1, 2 и 3 в качестве незаменимого справочника для домашних хозяйств.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.05 - Wright J. / Райт Д. - Edible Seashore / Съедобное побережье - 2009
Edible Seashore / Съедобное побережье
Год издания: 2009
Автор: Wright J. / Райт Д.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9629-7
Серия: River Cottage Handbook No.05
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 240
Описание: For the forager, the seashore holds surprising culinary potential. In this authoritative, witty book John Wright takes us on a trip to the seaside. But before introducing us to the various species to be harvested, he touches on such practicalities as conservation and the ethics of foraging; safety from tides, rocks and food poisoning; the law and access to the shore, our right to fish, landing sizes and seasons; and equipment such as nets, pots and hooks. Next comes the nitty-gritty: all the main British seashore species that one might be tempted to eat. The conservation status, taste and texture, availability, seasonality, habitat, collecting technique and biology of each species is covered; there are also quite a few gratuitous but fascinating diversions. The species covered include crustacea (brown shrimp, common crab, lobster, prawn, shore crab, spider crab, squat lobster, velvet swimming crab); molluscs (clams, cockle, dog whelk, limpet, mussel, oyster, razor clam, winkle); mushrooms; plants (alexanders, babbington's orache, fennel, frosted orache, marsh samphire, perennial wall rocket, rock samphire, sea beet, sea buckthorn, sea holly, sea kale, sea purslane, sea rocket, spear-leaved orache, wild cabbage, wild thyme); and seaweed (carragheen, dulse, gut weed, laver, pepper dulse, sea lettuce, sugar kelp, kelp). Finally, there are thirty brilliant recipes. Introduced by Hugh Fearnley-Whittingstall, Edible Seashore is destined to join the other handbooks in the series as an indispensable household reference. /
Для фуражиров, побережье имеет удивительный кулинарный потенциал. В этой авторитетной, остроумной книге Джон Райт отправляет нас в путешествие на море. Но прежде чем познакомить нас с различными видами, которые будут собираться, он коснется таких практических аспектов, как сохранение и этика добывания пищи; безопасность от приливов, камней и пищевых отравлений; закон и доступ к берегу, наше право ловить рыбу, размеры посадки и времена года; и оборудование, такое как сети, горшки и крючки. Затем идет мимолетная песочность: все основные британские морские виды, которые можно попробовать. Сохранение статуса, вкуса и текстуры, наличия, сезонности, среды обитания, техники сбора и биологии каждого вида покрыты; Есть также несколько бесплатных, но увлекательных развлечений. Охватываемые виды включают ракообразных (коричневые креветки, краб обыкновенный, лобстер, креветка, береговой краб, краб-паук, приземистый омар, бархатный краб); моллюски (моллюски, моллюски, собаки, лимпеты, мидии, устрицы, бритвенные моллюски, уикли); грибы; растения (александры, баббингтонский орах, укроп, матовый орах, болотный самфир, многолетняя настенная ракета, каменный самфир, морская свекла, облепиха, морской падуб, морская капуста, морской портулак, морская ракета, копытный орах, дикая капуста, дикий тимьян) ); и морские водоросли (каррагин, дульс, кишечная сорняк, умывальник, перец дульсе, морской салат, сахарная водоросль, водоросли). Наконец, есть тридцать блестящих рецептов. Edible Seashore, представленный Хью Фернли-Уиттингстолом, призван присоединиться к другим справочникам серии в качестве незаменимого справочника для домашних хозяйств.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.06 - Fisher N. / Фишер Н. - Sea Fishing / Морская рыба - 2010
Sea Fishing / Морская рыба
Год издания: 2010
Автор: Fisher N. / Фишер Н.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9636-5
Серия: River Cottage Handbook No.06
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: From renowned fishing expert Nick Fisher comes this concise and beautifully illustrated guide to fishing along British coastline. All that's needed is a beach, pier, harbour, estuary or boat. Nick covers all the basics, such as when and where to go fishing, and then profiles the sea fish that you are likely to catch (each one clearly photographed), covering their conservation status, season, habitat and method of catching. Next he gets down to the nitty gritty, with a guide to tackles, rods, reeds, rigs, knots and bait, and step-by-step advice on all the sea fishing techniques. And for once you've made your catch, there are 30 delicious recipes from River Cottage. /
От этого известного эксперта по рыбалке Ника Фишера получилось краткое и прекрасно иллюстрированное руководство по рыбной ловле вдоль побережья Великобритании. Все, что нужно, это пляж, пирс, гавань, лиман или лодка. Ник охватывает все основы, такие как, когда и где ловить рыбу, а затем рассказывает о морской рыбе, которую вы, вероятно, поймаете (каждая четко сфотографирована), охватывая их статус сохранения, сезон, место обитания и метод ловли. Затем он приступает к изучению мелкого песка, с руководством по снастям, удочкам, тростнику, оснастке, сучкам и наживке и пошаговым советам по всем методам морской рыбалки. И как только вы сделали свой улов, есть 30 вкусных рецептов от River Cottage.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.07 - Wright J. / Райт Д. - Hedgerow / Дары леса - 2010
Hedgerow / Дары леса
Год издания: 2010
Автор: Wright J. / Райт Д.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9635-8
Серия: River Cottage Handbook No.07
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: Hedgerows, moors, meadows and woods - these hold a veritable feast for the forager. In this hugely informative and witty handbook, John Wright reveals how to spot the free and delicious pickings to be found in the British countryside, and how to prepare and cook them. First John touches on the basics for the hedgerow forager, with an introduction to conservation, safety, the law, and all the equipment that you may need. Next he guides you through the tasty edible species to be found. Each one is accompanied by photographs for identification, along with their conservation status, habitat, distribution, season, taste, texture and cooking methods - not forgetting, of course, some fascinating asides and diversions about their taxonomy and history. Fifty species are covered, including bilberries, blackberries, raspberries, common mallow, dandelions, hedge garlic, horseradish, pignuts, nettles, sloes, sweet chestnuts, water mint, bulrushes and wild cherries. After this there is a section describing the poisonous species to steer clear of, with identifying photographs as well as warnings about nasty 'lookalikes'. Finally, there are thirty delicious recipes to show how you can make the most of your (edible) findings. Introduced by Hugh Fearnley-Whittingstall, Hedgerow is an indispensable household reference, and an essential book to have by your side for every trip into the countryside. /
Живая изгородь, болота, луга и леса - это настоящий праздник для фуражиров. В этом чрезвычайно информативном и остроумном справочнике Джон Райт рассказывает, как найти бесплатные и вкусные блюда, которые можно найти в британской сельской местности, и как их готовить и готовить. Сначала Джон затрагивает основы фуражировщика живой изгороди, знакомя с вопросами сохранения, безопасности, законодательства и всего оборудования, которое может вам понадобиться. Затем он проведет вас через вкусные съедобные виды, которые можно найти. Каждый сопровождается фотографиями для идентификации, а также их статусом сохранения, средой обитания, распределением, временем года, вкусом, текстурой и методами приготовления пищи - не забывая, конечно, некоторые захватывающие стороны и отклонения от их таксономии и истории. Пятьдесят видов покрыты, включая чернику, ежевику, малину, мальву обыкновенную, одуванчики, живую изгородь, чеснок, хрен, каштаны, крапиву, терн, сладкие каштаны, водяную мяту, камыш и дикую вишню. После этого есть раздел, описывающий ядовитые виды, с которыми следует держаться подальше, с указанием фотографий, а также предупреждений о неприятных «двойниках». Наконец, есть тридцать восхитительных рецептов, чтобы показать, как вы можете максимально использовать свои (съедобные) результаты. Представленный Хью Фернли-Уиттингстлом, «Хеджеров» является незаменимым домашним справочником и незаменимой книгой, которую вы должны иметь при каждой поездке в сельскую местность.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.08 - Corbin P. / Корбин П. - Cakes / Торты - 2011
Cakes / Торты
Год издания: 2011
Автор: Corbin P. / Корбин П.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9634-1
Серия: River Cottage Handbook No.08
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: Pam Corbin offers the voice of experience, setting out basic techniques and recipes that will guarantee success. This is traditional baking at its very best, with over 75 adaptable recipes including Macaroons, Meringues, Fairy Cakes (and their counterpart - Gnome Cakes), the classic Victoria Sandwich, Rhubarb Pudding Cake, Walnut Cake, Banana Breakfast Muffins, Orange Cake with Earl Grey Icing, and the glorious Battenberg Cake with its distinctive pink and yellow checks. As a finishing touch, there is a section devoted to sweet embellishments like feather icing, crystallised violets and chocolate leaves. /
Пэм Корбин предлагает голос опыта, излагая основные методы и рецепты, которые гарантируют успех. Это традиционная выпечка в лучшем виде: более 75 адаптируемых рецептов, включая миндальное печенье, безе, пирожные с феями (и их аналоги - пирожные гномы), классический сэндвич с викторией, пирог с пудингом из ревеня, ореховый пирог, кексы с банановым завтраком, апельсиновый пирог с графом Серая глазурь и великолепный торт Баттенберг с характерными розовыми и желтыми клеточками. В качестве завершающего штриха есть раздел, посвященный сладким украшениям, таким как глазурь из перьев, кристаллизованные фиалки и шоколадные листья.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.09 - Diacono M. / Диаконо М. - Fruit / Фрукты - 2011
Fruit / Фрукты
Год издания: 2011
Автор: Diacono M. / Диаконо М.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9633-4
Серия: River Cottage Handbook No.09
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: The first part of the book is an A-Z of the different varieties of fruit, with old favourites like apples, cherries, plums, blackcurrants, white currants, redcurrants, strawberries, blueberries, gooseberries, raspberries and rhubarb as well as more exotic species like figs, grapes, cranberries, Japanese wine berries and apricots. Each is accompanied by a photograph, with detailed advice on when and how to grow and harvest.
In the second part of the book, Mark gives straightforward guidelines on techniques like pruning and training, as well as how to deal with problems or pests. There is a section dedicated to growing under covers and in containers.
Introduced by Hugh Fearnley-Whittingstall and with 30 delicious recipes, beautiful, full-colour photographs and a directory of useful addresses, this is the ideal reference for any aspiring fruit grower. /
Первая часть книги представляет собой перечень различных сортов фруктов со старыми фаворитами, такими как яблоки, вишня, слива, черная смородина, белая смородина, красная смородина, клубника, черника, крыжовник, малина и ревень, а также более экзотические виды, такие как инжир , виноград, клюква, японское вино, ягоды и абрикосы. Каждый сопровождается фотографией с подробными советами о том, когда и как вырастить и собрать урожай.
Во второй части книги Марк дает простые рекомендации по таким методам, как обрезка и тренировка, а также о том, как бороться с проблемами или вредителями. Есть раздел, посвященный выращиванию под крышками и в контейнерах.
Представленный Хью Фернли-Уиттингстлом (Hugh Fearnley-Whittingstall) с 30 вкусными рецептами, красивыми полноцветными фотографиями и каталогом полезных адресов, он является идеальным справочником для любого начинающего производителя фруктов.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.10 - Duffy N. / Даффи Н. - Herbs / Травы - 2012
Herbs / Травы
Год издания: 2012
Автор: Duffy N. / Даффи Н.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9667-9
Серия: River Cottage Handbook No.10
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: In the first part of the book, Nikki explains how to get the most from herbs. She outlines the basic choosing, picking and using guidelines. The second part is a catalogue of herbs, each with grow-your-own notes, flavour descriptions and mini-recipes. Among the forty herbs that Nikki describes are basil, bay, bergamot, chives, coriander, dill, fennel, horseradish, hyssop, marigold, marjoram, mint, parsley, perilla, rocket, rosemary, sage, scented geranium, tarragon, thyme, wild garlic and winter savory. /
В первой части книги Никки объясняет, как получить максимум от трав. Она описывает основные принципы выбора, выбора и использования. Вторая часть - это каталог трав, каждая из которых содержит собственные заметки, описания вкусов и мини-рецепты. Среди сорока трав, которые описывает Никки, входят базилик, залив, бергамот, чеснок, кориандр, укроп, фенхель, хрен, иссоп, календулы, майоран, мята, петрушка, перилла, руккола, розмарин, шалфей, душистая герань, эстрагон, тимьян, дикий чеснок и озимый чабер.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.11 - Diacono M. / Диаконо М. - Chicken & Eggs / Курица и яйца - 2013
Chicken & Eggs / Курица и яйца
Год издания: 2013
Автор: Diacono M. / Диаконо М.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9663-1
Серия: River Cottage Handbook No.11
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: The first part of Chicken & Eggs explains how to think ahead about what kind of chickens you want and how many to get, whether you are going for a breed that lays eggs regularly, or that you might eventually use for eating, or that simply looks decorative. You can choose from Orpingtons, Derbyshire redcaps, Muffed Old English Game, Leghorns and many more.
Mark then goes on to show how you can breed chickens, encourage them to lay, work out what kind of eggs you have (are they destined for the eggcup, or will they hatch into baby chicks?), and take care of them day to day, as well as how you can go about getting the birds on the table. The final part of the book is a recipe section that goes far beyond the roast, with lots of delicious ideas for fresh eggs or home-reared chicken. /
Первая часть книги «Курица и яйца» объясняет, как заранее подумать о том, каких цыплят вы хотите и сколько их получить, выбираете ли вы породу, которая регулярно откладывает яйца, или которую вы могли бы использовать для еды, или которая просто выглядит декоративный. Вы можете выбрать из Orpingtons, Redcaps Дербишира, Muffed Old English Game, Leghorns и многих других.
Затем Марк продолжает показывать, как вы можете разводить цыплят, поощрять их к откладыванию, выяснять, какие у вас яйца (предназначены ли они для яичной чашки или из них вылупятся цыплята?), И заботиться о них день за днем. день, а также то, как вы можете получить птиц на столе. Заключительная часть книги - это раздел рецептов, выходящий далеко за рамки жаркого, с множеством вкусных идей для свежих яиц или домашней курицы.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.12 - Wright J. / Райт Д. - Booze / Выпивка - 2013
Booze / Выпивка
Год издания: 2013
Автор: Wright J. / Райт Д.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9665-5
Серия: River Cottage Handbook No.12
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: Booze is divided up by alcohol type, from beer, cider and wine to herbal spirits and fruit liqueurs. Each section starts with an introduction to the basic techniques, methods and other useful information, before giving recipes for delicious tipples like rhubarb wine, sparkling elderflower wine, mead, cherry plum wine, orange beer, lager, real ginger beer, sweet cider, zubrovka vodka, amber spirits, rose infusions, blackberry whiskey, pomegranate rum, chestnut liqueur, mulled cider and there's even a hangover cure thrown in for good measure.
With an introduction from Hugh Fearnley-Whittingstall and full-colour photographs as well as illustrations, Booze is a home-brewer's book with a kick and features a directory at the back of the book where you can find instructions on purchasing the best home-brewing kits. /
Выпивка делится по типам алкоголя: от пива, сидра и вина до травяных спиртов и фруктовых ликеров. Каждый раздел начинается с введения в основные приемы, методы и другой полезной информации, а затем даются рецепты вкусных напитков, таких как вино из ревеня, игристое вино из бузины, медовуха, вино из алычи, апельсиновое пиво, лагер, настоящее имбирное пиво, сладкий сидр, зубровка. водка, янтарный спирт, розовые настои, ежевичный виски, гранатовый ром, каштановый ликер, глинтвейн и даже лекарство от похмелья, добавленное для хорошей меры.
С введением Хью Фернли-Уиттингстолла, полноцветными фотографиями и иллюстрациями, Booze - это увлекательная книга домашнего пивовара, в конце которой есть каталог, где вы можете найти инструкции по покупке лучшего домашнего пивоварения комплекты.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.13 - Lamb S. / Лэмб С. - Curing & Smoking / Соление и копчение - 2014
Curing & Smoking / Соление и копчение
Год издания: 2014
Автор: Lamb S. / Лэмб С.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9666-2
Серия: River Cottage Handbook No.13
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: The River Cottage ethos is all about knowing the whole story behind what you put on the table; and as Steven Lamb explains in this thorough, accessible guide, it's easy to take good-quality ingredients and turn them into something sensational. Curing & Smoking begins with a detailed breakdown of any kit you might need (from sharp knives to sausage stuffers, for the gadget-loving cook) and an explanation of the preservation process - this includes a section showing which products and cuts are most suitable for different methods of curing and smoking. The second part of the book is organised by preservation method, with an introduction to each one, and comprehensive guidance on how to do it. And for each method, there are, of course, many delicious recipes! These include chorizo Scotch eggs, salt beef, hot smoked mackerel, home-made gravadlax . and your own dry-cured streaky bacon sizzling in the breakfast frying-pan. /
Идея River Cottage заключается в том, чтобы знать всю историю того, что вы кладете на стол; и, как объясняет Стивен Лэмб в этом подробном и доступном руководстве, легко взять ингредиенты хорошего качества и превратить их в нечто сенсационное. Соление и копчение начинается с подробного описания любого набора, который может вам понадобиться (от острых ножей до колбасных начинок, для любителя гаджетов), и объяснения процесса консервации - в него входит раздел, показывающий, какие продукты и нарезки больше всего подходят для разные методы консервирования и копчения. Вторая часть книги организована по методу сохранения, с введением к каждой из них и исчерпывающими инструкциями о том, как это делать. И для каждого способа, конечно же, есть множество вкусных рецептов! К ним относятся яйца шотландского чоризо, соленая говядина, скумбрия горячего копчения, домашний гравадлакс. и ваш собственный вяленый полосатый бекон, шипящий на сковороде для завтрака.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.14 - Meller G. / Меллер Дж. - Pigs & Pork / Свиньи и свинина - 2015
Pigs & Pork / Свиньи и свинина
Год издания: 2015
Автор: Meller G. / Меллер Дж.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9664-8
Серия: River Cottage Handbook No.14
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: Pigs & Pork gives expert advice on choosing whether to keep your own pigs, on sourcing them and setting up their home, and on feeding and caring for them. Gill also explains how you can arrange for the pigs' eventual slaughter, and how to find a good butcher or carry out your own butchery at home and identify the different cuts of meat. And even if you are buying your pork from the butcher, there is plenty to inspire. In the mouth-watering recipe section you will find the ultimate roast pork, farmhouse pâtés, pork scratchings, brawn, sausages, rillettes, pork pies, Scotch eggs and black pudding, as well as instructions for how to home-cure your own bacon, ham and salami. And of course, there are guidelines for setting up a proper hog roast to cater for large numbers, River Cottage-style - simply the perfect fare for an outside gathering. /
Pigs & Pork дает экспертные советы по выбору, держать ли собственных свиней, по их поиску и обустройству жилища, а также по кормлению и уходу за ними. Гилл также объясняет, как можно организовать окончательный забой свиней и как найти хорошего мясника или провести свою собственную бойню дома и определить различные куски мяса. И даже если вы покупаете свинину у мясника, есть на что вдохновить. В разделе аппетитных рецептов вы найдете идеальное жаркое из свинины, домашние паштеты, свиные царапины, зельцы, сосиски, риллеты, пироги со свининой, яйца виски и кровяную колбасу, а также инструкции по приготовлению собственного бекона в домашних условиях. ветчина и салями. И, конечно же, есть рекомендации по приготовлению надлежащего жареного мяса для большого количества свиней в стиле River Cottage - просто идеальная еда для вечеринки.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.15 - Maddams T. / Мэддамс Т. - Game / Дичь - 2015
Game / Дичь
Год издания: 2015
Автор: Maddams T. / Мэддамс Т.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9656-3
Серия: River Cottage Handbook No.15
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: Game offers some of the most intense, delicate, rich and varied meat around. And not only is it delicious, it can also be a healthy and more nutritious alterative to traditional red meats. Here, Tim Maddams gives an accessible guide to obtaining, assessing, preparing and cooking game, including pheasant, grouse, venison, partridge, hare, rabbit, boar and duck.
Tim begins by describing the characteristics of game species, then discusses ethical and sustainable hunting, preservation and seasonality. Next he gives a step-by-step guide to skinning, feathering and butchering techniques (and if you don't have a fresh supply, how to buy game meat). Lastly he shares his seriously tasty recipes from the River Cottage kitchen, such as Slow-roast spiced soy duck, Quick-smoked duck, Lasagne of game and wild mushrooms, Partridge with pumpkin and cider, Goose sausages, Gamekeeper's pie and Roasted hen pheasant with all the trimmings. /
Дичь предлагает одни из самых насыщенных, нежных, богатых и разнообразных видов мяса. И это не только вкусно, но и может быть более полезным и питательным заменителем традиционного красного мяса. Здесь Тим Мэддамс дает доступное руководство по добыче, оценке, приготовлению и приготовлению дичи, включая фазана, тетерева, оленину, куропатку, зайца, кролика, кабана и утку.
Тим начинает с описания характеристик видов дичи, затем обсуждает этическую и устойчивую охоту, сохранение и сезонность. Затем он дает пошаговое руководство по методам снятия шкур, перьев и разделки мяса (и, если у вас нет свежих запасов, как купить мясо дичи). Наконец, он делится своими действительно вкусными рецептами из кухни River Cottage, такими как медленно обжаренная соевая утка, быстрокопченная утка, лазанья из дичи и лесных грибов, куропатка с тыквой и сидром, гусиные колбаски, пирог егеря и жареный фазан с курицей с вся отделка.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.16 - Lamb S. / Лэмб С. - Cheese & Dairy / Сыр и молочные продукты - 2018
Cheese & Dairy / Сыр и молочные продукты
Год издания: 2018
Автор: Lamb S. / Лэмб С.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9657-0
Серия: River Cottage Handbook No.16
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 224
Описание: Nothing beats a really good cheese. These days you can buy great dairy products locally, made using high-quality ingredients and with a unique flavour of their own. The next step is to try your hand at making yoghurt, labneh, mozzarella and even delicious matured cheeses yourself. The River Cottage ethos is all about knowing the whole story behind what you put on the table; and as Steven Lamb explains in this thorough, accessible guide, the key ingredient is milk. He shows you exactly what to do to take it from its liquid form to a wide range of dairy products, from clotted cream to a washed-rind cheese. /
Ничто не сравнится с действительно хорошим сыром. В наши дни вы можете купить отличные молочные продукты на месте, приготовленные из высококачественных ингредиентов и обладающие собственным уникальным вкусом. Следующий шаг - попробовать свои силы в приготовлении йогурта, лабне, моцареллы и даже вкусных выдержанных сыров. Идея River Cottage заключается в том, чтобы знать всю историю того, что вы кладете на стол; и, как объясняет Стивен Лэмб в этом подробном и доступном руководстве, ключевым ингредиентом является молоко. Он точно покажет вам, что нужно делать, чтобы превратить его из жидкой формы в широкий ассортимент молочных продуктов, от сливок до сыра с промытой коркой.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.17 - Meller G. / Меллер Дж. - Outdoor Cooking / Кулинария на открытом воздухе - 2019
Outdoor Cooking / Кулинария на открытом воздухе
Год издания: 2019
Автор: Meller G. / Меллер Дж.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-9658-7
Серия: River Cottage Handbook No.17
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: In Outdoor Cooking, Gill Meller explains every aspect of cooking out in the open. He will take you back to basics with a guide to building the perfect fire, and reinvigorate your summer barbecue by cooking bread on it, grilling Indian-style kebabs, smoking fish or roasting succulent joints of meat. You can also find out how to make the most of a pizza oven or Kamado-style clay barbecue (popularised by the Big Green Egg) and, if you're feeling adventurous, there are comprehensive instructions for spit roasting larger pieces of meat or making a smouldering earth oven. /
В книге «Кулинария на открытом воздухе» Джилл Меллер объясняет все аспекты приготовления пищи на открытом воздухе. Он вернет вас к основам с помощью руководства по созданию идеального огня и оживит ваше летнее барбекю, приготовив на нем хлеб, приготовив на гриле шашлык в индийском стиле, копчение рыбы или жарение сочных кусков мяса. Вы также можете узнать, как максимально использовать печь для пиццы или глиняное барбекю в стиле Камадо (популяризированное Big Green Egg), а если вы любите приключения, есть подробные инструкции по запеканию больших кусков мяса или приготовлению тлеющая земляная печь.
Примеры страниц
River Cottage Handbook No.18 - de Thample R. / де Тэмпл Р. - Fermentation / Ферментация - 2020
Fermentation / Ферментация
Год издания: 2020
Автор: de Thample R. / де Тэмпл Р.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-5266-1250-2
Серия: River Cottage Handbook No.18
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: In Fermentation, Rachel de Thample shines a light on one of the oldest methods of preserving food, which is just as relevant today, and shows you how to produce delicious and health-boosting ferments in your own kitchen.
There are more than 80 simple recipes to make everything from sauerkraut and sourdough, kimchee and kombucha, to pickles and preserves, accompanied by thorough explanations of how the fermenting process works. With little more than yeast and bacteria, salt and time, a whole realm of culinary possibilities opens up. /
В книге «Ферментация» Рашель де Тампл проливает свет на один из старейших методов сохранения пищи, который не менее актуален сегодня, и показывает, как производить вкусные и полезные для здоровья закваски на собственной кухне.
Существует более 80 простых рецептов приготовления всего: от квашеной капусты и закваски, кимчи и чайного гриба до солений и консервов, которые сопровождаются подробными объяснениями того, как работает процесс брожения. Всего лишь с дрожжами и бактериями, солью и временем открывается целый мир кулинарных возможностей.
Примеры страниц
River Cottage - West P. / Вест П. - Australia Cookbook / Поваренная книга Австралии - 2016
Australia Cookbook / Поваренная книга Австралии
Год издания: 2016
Автор: West P. / Вест П.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-5840-0
Серия: River Cottage
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 320
Описание: Featuring recipes from the first three series of River Cottage Australia, this is the cookbook that will reveal the delicious dishes which Paul has been creating on the farm. The book is divided into seven chapters and includes more than 120 recipes such as pumpkin scones, roasted octopus salad, baked salmon, spiced aubergine salad, pig on a spit, borlotti bean broth, raw courgette salad and warm curb cake with honey rhubarb. With a preface by Hugh (and a sprinkling of his recipes throughout), plus atmospheric, beautiful photography by Mark Chew, this is one of the best cookbooks of the year. /
В этой кулинарной книге, в которой представлены рецепты из первых трех серий River Cottage Australia, будут представлены восхитительные блюда, которые Пол готовил на ферме. Книга разделена на семь глав и включает более 120 рецептов, таких как тыквенные лепешки, салат из жареного осьминога, запеченный лосось, салат из баклажанов со специями, свинья на вертеле, бульон из бобов борлотти, салат из сырых кабачков и теплый бордовый пирог с медовым ревенем. Это одна из лучших кулинарных книг года с предисловием Хью (и частичкой его рецептов), а также атмосферными красивыми фотографиями Марка Чу.
Примеры страниц
Brazier L. / Брэйзер Л. - Christmas at River Cottage / Рождество в коттедже на реке - 2021
Christmas at River Cottage / Рождество в коттедже на реке
Год издания: 2021
Автор: Brazier L. / Брэйзер Л.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-5266-3062-9
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 320
Описание: Christmas at River Cottage encapsulates the very best that the season has to offer, guiding you from the autumn equinox, through advent and Christmas, and merrily into the new year with inspiration, traditions and indispensable recipes for every festive occasion.
These are recipes that have been honed over the years and are rooted in the River Cottage foundations of tradition, seasonality and sustainability. As well as the ultimate versions of all the classics, there are a whole host of new ideas for showstopping centrepieces, sparkling cocktails, prep-ahead canapes, edible gifts, livening up leftovers, as well as some of Hugh Fearnley-Whittingstall's festive favourites. And accompanying all of this are tips from Lucy and Hugh on planning ahead, making natural decorations, effortlessly feeding a crowd and orchestrating the great Christmas Dinner so you'll also be able to find the magic along the way. /
Рождество в River Cottage воплощает в себе все самое лучшее, что может предложить сезон, проводя вас от осеннего равноденствия, через адвентистику и Рождество до нового года с вдохновением, традициями и незаменимыми рецептами для каждого праздника.
Эти рецепты оттачивались годами и уходят корнями в основы традиций, сезонности и экологичности River Cottage. Наряду с окончательными версиями всех классических блюд есть целый ряд новых идей для ярких центральных блюд, игристых коктейлей, готовых канапе, съедобных подарков, оживления остатков, а также некоторых из праздничных фаворитов Хью Фернли-Уиттингстолла. И все это сопровождается советами Люси и Хью по планированию наперед, созданию естественных украшений, легкому кормлению толпы и организации отличного рождественского ужина, так что вы также сможете найти волшебство на этом пути.
Примеры страниц
Fearnley-Whittingstall H. / Фернли-Уиттингстолл Х. - The River Cottage Cookbook / Поваренная книга River Cottage - 2008
The River Cottage Cookbook / Поваренная книга River Cottage
Год издания: 2008
Автор: Fearnley-Whittingstall H. / Фернли-Уиттингстолл Х.
Издательство: Ten Speed Press
ISBN: 978-1-58008-909-8
Язык: Английский
Формат: PDF
Качество: Отсканированные страницы
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 448
Описание: First published in the United Kingdom in 2001, THE RIVER COTTAGE COOKBOOK quickly became a hit among food cognoscenti around the world. Now tailored for American cooks, this authoritative and animated ode to eating well is one part manifesto and one part guidebook for choosing and storing food grown in the garden, butchered from prize animals, or foraged or caught locally. Fearnley-Whittingstall writes with humor, wit, and clarity, bringing American readers what his legions of British fans have enthusiastically embraced: the best techniques and recipes for getting the most out of simple, superior food, while supporting the environment, vibrant local economies, and resourceful use of plants and animals. /
Книга «THE RIVER COTTAGE COOKBOOK», впервые опубликованная в Соединенном Королевстве в 2001 году, быстро стала хитом среди знатоков еды по всему миру. Эта авторитетная и оживленная ода хорошему питанию, созданная теперь специально для американских поваров, состоит из одной части манифеста и одной части руководства по выбору и хранению продуктов, выращенных в саду, убитых от призовых животных или добытых или пойманных на местном уровне. Фернли-Уиттингстолл пишет с юмором, остроумием и ясностью, предлагая американским читателям то, что с энтузиазмом восприняли его легионы британских фанатов: лучшие методы и рецепты, позволяющие получить максимальную отдачу от простой, превосходной еды, при этом поддерживая окружающую среду, динамично развивающуюся местную экономику, и изобретательное использование растений и животных.
Примеры страниц
Devlin N. / Девлин Н. - River Cottage Gluten Free / Безглютеновое питание от River Cottage - 2016
River Cottage Gluten Free / Безглютеновое питание от River Cottage
Год издания: 2016
Автор: Devlin N. / Девлин Н.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-6366-4
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 272
Описание: Gluten is found in an extraordinary number of foods, yet it can be problematic for so many of us. Whether you need to cut gluten out of your diet or you're cooking for friends and family with gluten intolerance, River Cottage Gluten Free will provide the tools you need to gain inspiration and navigate mealtimes. Nutrition expert Naomi Devlin gives clear advice for gluten-free eating including detailed guidance on alternative flours, methods of fermentation and delicious baking ideas. /
Глютен содержится в огромном количестве продуктов, но для многих из нас он может быть проблематичным. Если вам нужно исключить глютен из своего рациона или вы готовите для друзей и семьи с непереносимостью глютена, River Cottage Gluten Free предоставит вам инструменты, необходимые для вдохновения и управления временем приема пищи. Эксперт по питанию Наоми Девлин дает четкие советы по безглютеновой еде, включая подробное руководство по альтернативным видам муки, методам ферментации и вкусным идеям выпечки.
Примеры страниц
Fearnley-Whittingstall H. / Фернли-Уиттингстолл Х. - River Cottage Veg / Овощное питание от River Cottage - 2013
River Cottage Veg / Овощное питание от River Cottage
Год издания: 2013
Автор: Fearnley-Whittingstall H. / Фернли-Уиттингстолл Х.
Издательство: Ten Speed Press
ISBN: 978-1-60774-473-3
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 416
Описание: Pioneering champion of sustainable foods Hugh Fearnley-Whittingstall embraces all manner of vegetables in his latest cookbook, an inventive offering of more than two hundred vegetable-based recipes, including more than sixty vegan recipes. Having undergone a revolution in his personal eating habits, Fearnley-Whittingstall changed his culinary focus from meat to vegetables, and now passionately shares the joys of vegetable-centric food with recipes such as Kale and Mushroom Lasagna; Herby, Peanutty, Noodly Salad; and Winter Stir-Fry with Chinese Five-Spice. /
Первопроходец экологически чистых продуктов питания Хью Фернли-Уиттингстолл включает в себя все виды овощей в своей последней кулинарной книге, изобретательном предложении из более чем двухсот рецептов на основе овощей, в том числе более шестидесяти веганских рецептов. Претерпев революцию в своих пищевых привычках, Фернли-Уиттингстолл переключил свое кулинарное внимание с мяса на овощи и теперь страстно разделяет радость овощной пищи с такими рецептами, как лазанья с капустой и грибами; Херби, арахис, салат с лапшой; и Зимнее обжаривание с пятью китайскими специями.
Примеры страниц
Fearnley-Whittingstall H., Fisher N. / Фернли-Уиттингстолл Х., Фишер Н. - The River Cottage Fish Book / Книга о рыбе от River Cottage - 2012
The River Cottage Fish Book / Книга о рыбе от River Cottage
Год издания: 2012
Автор: Fearnley-Whittingstall H., Fisher N. / Фернли-Уиттингстолл Х., Фишер Н.
Издательство: Ten Speed Press
ISBN: 978-1-60774-063-6
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 608
Описание: This ambitious reference-cookbook appeals to both intellect and appetite by focusing on the pleasures of catching, cooking, and eating fish while grounding those actions in a philosophy and practice of sustainability. The authors help us understand the human impact on the seafood population, while their infectious enthusiasm for all manner of fish and shellfish—from the mighty salmon to the humble mackerel to the unsung cockle—inspires us to explore different and unfamiliar species. Fish is superlative food, but it’s also a precious resource. The River Cottage Fish Book delivers a complete education alongside a wealth of recipes, and is the most opinionated and passionate fish book around. /
Этот амбициозный справочник-поваренная книга взывает как к интеллекту, так и к аппетиту, фокусируясь на удовольствиях от ловли, приготовления и употребления рыбы, основывая эти действия на философии и практике устойчивого развития. Авторы помогают нам понять влияние человека на популяцию морепродуктов, а их заразительный энтузиазм по поводу всех видов рыбы и моллюсков — от могучего лосося до скромной скумбрии и невоспетого моллюска — вдохновляет нас на изучение разных и незнакомых видов. Рыба — превосходная еда, но это также ценный ресурс. Рыбная книга River Cottage предлагает полное образование наряду с множеством рецептов и является самой самоуверенной и страстной книгой о рыбе.
Примеры страниц
Alderson G. / Алдерсон Г. - River Cottage Great Salads / Отличные салаты от River Cottage - 2022
River Cottage Great Salads / Отличные салаты от River Cottage
Год издания: 2022
Автор: Alderson G. / Алдерсон Г.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-5266-3911-0
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 256
Описание: Gelf Alderson has spent years serving up original, veg-centric meals to delight the guests at River Cottage. His recipes redefine the idea of salad, as playful flavour pairings, clever techniques and vibrant dressings bring out the very best in seasonal produce. /
Гельф Алдерсон уже много лет готовит оригинальные вегетарианские блюда, чтобы порадовать гостей River Cottage. Его рецепты переопределяют представление о салате, поскольку игривые сочетания вкусов, продуманные приемы и яркие заправки подчеркивают все самое лучшее, что есть в сезонных продуктах.
Примеры страниц
Fearnley-Whittingstall H., Diacono M., Corbin P., Duffy N. / Фернли-Уиттингстол Х., Дьяконо М., Корбин П., Даффи Н. - River Cottage A to Z / River Cottage от А до Я - 2016
River Cottage A to Z / River Cottage от А до Я
Год издания: 2016
Автор: Fearnley-Whittingstall H., Diacono M., Corbin P., Duffy N. / Фернли-Уиттингстол Х., Дьяконо М., Корбин П., Даффи Н.
Издательство: Bloomsbury Publishing
ISBN: 978-1-4088-6365-7
Язык: Английский
Формат: EPUB
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 708
Описание: Each ingredient is accompanied by a delicious, simple recipe or two: there are new twists on old favourites, such as cockle and chard rarebit, North African shepherd's pie, pigeon breasts with sloe gin gravy, or damson ripple parfait, as well as inspiring ideas for less familiar ingredients, like dahl with crispy seaweed or rowan toffee. And there are recipes for all seasons: wild garlic fritters in spring; cherry, thyme and marzipan muffins for summer; an autumnal salad of venison, apple, celeriac and hazelnuts; a hearty winter warmer of ale-braised ox cheeks with parsnips. /
К каждому ингредиенту прилагается один или два восхитительных простых рецепта: есть новые варианты старых любимых блюд, таких как рафинированные кусочки моллюска и мангольда, пирог из североафриканской овчарки, голубиная грудка с соусом из тернового джина или парфе из терновой ряби, а также вдохновляющие идеи. для менее знакомых ингредиентов, таких как дал с хрустящими водорослями или ириски из рябины. А есть рецепты на все времена года: оладьи из черемши весной; кексы с вишней, тимьяном и марципаном на лето; осенний салат из оленины, яблок, сельдерея и фундука; сытное зимнее согревающее блюдо из тушеных на эле бычьих щечек с пастернаком.
Примеры страниц
Опубликовано группой
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 17-Май-20 06:46 (спустя 2 месяца 13 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.05 - Wright J. / Райт Д. - Edible Seashore / Съедобное побережье - 2009
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 05-Июн-20 07:18 (спустя 19 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.06 - Fisher N. / Фишер Н. - Sea Fishing / Морская рыба - 2010
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 29-Июн-20 05:15 (спустя 23 дня)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.07 - Wright J. / Райт Д. - Hedgerow / Дары леса - 2010
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 16-Июл-20 06:48 (спустя 17 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.08 - Corbin P. / Корбин П. - Cakes / Торты - 2011
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 31-Июл-20 05:39 (спустя 14 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.09 - Diacono M. / Диаконо М. - Fruit / Фрукты - 2011
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 21-Авг-20 05:04 (спустя 20 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.10 - Duffy N. / Даффи Н. - Herbs / Травы - 2012
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 03-Сен-20 07:15 (спустя 13 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.11 - Diacono M. / Диаконо М. - Chicken & Eggs / Курица и яйца - 2013
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 20-Сен-20 10:36 (спустя 17 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.12 - Wright J. / Райт Д. - Booze / Выпивка - 2013
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 01-Окт-20 07:13 (спустя 10 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.13 - Lamb S. / Лэмб С. - Curing & Smoking / Соление и копчение - 2014
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 17-Окт-20 08:24 (спустя 16 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.14 - Meller G. / Меллер Дж. - Pigs & Pork / Свиньи и свинина - 2015
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 04-Ноя-20 05:15 (спустя 17 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.15 - Maddams T. / Мэддамс Т. - Game / Дичь - 2015
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 26-Ноя-20 07:57 (спустя 22 дня)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.16 - Lamb S. / Лэмб С. - Cheese & Dairy / Сыр и молочные продукты - 2018
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 13-Дек-20 07:43 (спустя 16 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.17 - Meller G. / Меллер Дж. - Outdoor Cooking / Кулинария на открытом воздухе - 2019
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 11-Янв-21 08:23 (спустя 29 дней)

Обновление, добавлена книга:
River Cottage Handbook No.18 - de Thample R. / де Тэмпл Р. - Fermentation / Ферментация - 2020
[Профиль]  [ЛС] 

Payment

Стаж: 16 лет 8 месяцев

Сообщений: 180

Payment · 04-Апр-21 18:00 (спустя 2 месяца 24 дня)

Очень нравятся мне эти книги. Если они ещё продолжают выходить - публикуйте, не стесняйтесь!
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 26-Окт-21 10:12 (спустя 6 месяцев)

Обновление, добавлена книга:
Brazier L. / Брэйзер Л. - Christmas at River Cottage / Рождество в коттедже на реке - 2021
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 07-Дек-21 06:40 (спустя 1 месяц 11 дней)

Обновление, добавлена книга:
West P. - Australia Cookbook (River Cottage) - 2016
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 30-Дек-21 09:55 (спустя 23 дня)

Обновление, добавлена книга:
Fearnley-Whittingstall H. - The River Cottage Cookbook - 2008.pdf
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 13-Янв-22 07:31 (спустя 13 дней)

Обновление, добавлена книга:
Devlin N. - River Cottage Gluten Free - 2016.epub
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 27-Янв-22 08:23 (спустя 14 дней)

Обновление, добавлена книга:
Fearnley-Whittingstall H. - River Cottage Veg - 2013.epub
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 11-Фев-22 09:25 (спустя 15 дней)

Обновление, добавлена книга:
Fearnley-Whittingstall H., Fisher N. - The River Cottage Fish Book - 2012.epub
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 07-Июл-22 07:02 (спустя 4 месяца 23 дня)

Обновление, добавлена книга:
Alderson G. - River Cottage Great Salads - 2022.epub
[Профиль]  [ЛС] 

strash83

VIP (Заслуженный)

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 9422

strash83 · 13-Ноя-22 07:40 (спустя 4 месяца 6 дней)

Обновление, добавлена книга:
Fearnley-Whittingstall H., Diacono M., Corbin P., Duffy N. / Фернли-Уиттингстол Х., Дьяконо М., Корбин П., Даффи Н. - River Cottage A to Z / River Cottage от А до Я - 2016
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error