Steve Anchell - The Darkroom Cookbook, Third Edition [2008, PDF, ENG]

Страницы:  1
Ответить
 

ramon2351

Стаж: 15 лет 5 месяцев

Сообщений: 7

ramon2351 · 09-Янв-10 13:57 (15 лет 3 месяца назад)

Steve Anchell - The Darkroom Cookbook, Third Edition [2008, PDF, ENG]
Год выпуска: 2008
Автор: Steve Anchell
Издательство: Focal Press
ISBN: 0240810554
Серия: Third Edition
Формат: PDF
Язык: Английский
Качество: eBook (изначально компьютерное)
Количество страниц: 392
Описание: The art of darkroom developing and printing will never go out of style. Master darkroom specialist Steve Anchell is back to prove it in this long-awaited third edition of his enormously successful Darkroom Cookbook. Packed with over 200 "recipes," some common and others rare gems, you'll discover something new every time you open this guide, whether you're new to the darkroom or have been making your own prints for years. In addition to the formulas, you'll find tons of useful information on developers, push-processing, where to get darkroom equipment, how to set up your own darkroom, how to work and play in your darkroom safely, and much more. This handy guide will become a constant companion for every darkroom enthusiast creating prints at home or in the studio.
Скриншоты


Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 

dE fENDER

Стаж: 15 лет 4 месяца

Сообщений: 13


dE fENDER · 29-Дек-17 12:38 (спустя 7 лет 11 месяцев)

Книга весьма актуальна. Очень хотелось бы видеть предыдущие и четвертое издания
[Профиль]  [ЛС] 

BraMit

Стаж: 15 лет 4 месяца

Сообщений: 5


BraMit · 24-Ноя-18 12:21 (спустя 10 месяцев)

dE fENDER писал(а):
74503521Книга весьма актуальна. Очень хотелось бы видеть предыдущие и четвертое издания
+ 1
Поддерживаю.
С учётом отсылок ко 2-му изданию:
"With old-style emulsions, such as Efke 25, 50, and 100, it was possible to use methods found in the 2nd edition of the Cookbook, such as the Hydrogen Peroxide Pushing Method or Acetic Acid Latensification, to create a true increase in film speed."
Нужно и 2-ое, и 4-ое издание.
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error